Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

5 de novembre del 2012

El jovencito Frankenstein

Després del pont de Tots Sants proseguim amb el nostre cicle cinempatic amb una comèdia (que ja tocava...). El proper divendres 9 de novembre gaudirem del film El jovencito Frankenstein.

Estrenada el 1974, és una pel·lícula dirigida i escrita, juntament amb l'actor principal, per Mel Brooks. Compta amb la participació d'actors i actrius com Gene Wilder, Teri Garr, Cloris Leachman o Marty Feldman, entre d'altres.

Qualificada com "una de les 100 pel·lícules més divertides de la història" del cinema, fou nominada a nombrosos premis Oscar i Globus d'Or. Malgrat tot només fou guardonada als Premis Hugo, premis del cinema de ciència-ficció.

Serà presentada per la nostra companya Patricia García.

Si vols saber-ne més, ací tens la sinopsi i el tràiler (en VOS):

El jove doctor Frederick Frankenstein (Gene Wilder), un neurocirurgià nord-americà, tracta d'escapar de l'estigma llegat pel seu avi, qui va crear anys enrere una horrible criatura. Però, quan hereta el castell de Frankenstein i descobreix un estrany manual científic en què s'explica pas a pas com tornar-li la vida a un cadàver, comença a crear el seu propi monstre. Ajudat pel geperut Igor (Marty Feldman) i la curvilínia Inga (Teri GARR), el doctor crea un ésser (Peter Boyle) que l'única cosa que pretén és, ser estimat.