Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

19 de novembre del 2012

Cometas en el cielo

Per al proper divendres 23 de novembre el Cineclub Bogart us té preparat un film nord-americà que proposa un tema (millor dit, un país) del qual mai havíem tractat. Estem parlant de l'Afganistan, i es tracta del film Cometas en el cielo.

Estrenada el 2007 i dirigida per l'alemany Marc Foster,  és una obra adaptada per David Benioff a partir de la novel·la homònima de Khaled Hosseini.

Compta amb la participació d'actrius i actors com Khalid Abdalla, Ahmad Khan Mahmidzada, Zekeria Ebrahimi o Saïd Taqhmaoui entre d'altres.

Encara que no va guanyar cap premi, fou nominada a l'Oscar per la millor banda sonora original (composada per l'espanyol Alberto Iglesias), a dos Globus d'Or i a tres BAFTA.

La pel·lícula serà presentada per la nostra companya de 1er de BATX Tesi Henarejos.

Si vols saber-ne més, ací pots llegir la sinopsi i veure el tràiler:

Amir torna a Afganistan, el seu país natal, que es troba encara sota el domini talibà, amb la intenció de rescatar el fill del seu millor amic de les urpes del règim. A més a més i amb forta convicció, es proposa també resoldre tots els problemes que va deixar enrere quan va abandonar el país.

1 comentari:

Sr. Lluc ha dit...

Molt content d'haver pogut gaudir d'aquest film. Mai en el cineclub haviem tractat el tema tan complicat com el d'Afganistan ;)