Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

27 de novembre del 2012

Brazil

Després d'apredre una miqueta més sobre la història d'Afganistan, el Cineclub Bogart us té preparat per al proper divendres 30 de novembre, un film d'un gènere que no sol acostar-se molt al nostre projector: la ciència ficció. Estem parlant de Brazil.

Dirigida i escrita per l'anglés Terry Gilliam, i produïda per Arnon Milchan, és una pel·lícula ben estravagant estrenada el 1985. Compta amb la participació d'actors i actrius com Jonathan Pryce, Robert De Niro, Katherine Helmond o Ian Holmes.

Serà presentada per la nostra amiga Mireia Aracil (alumna de 2n d'ESO).

Si en vols saber més, ací tens la sinopsi i, per últim, el tràiler:

En un estrany i depriment univers futurista on regnen les màquines, una mosca cau dins d'un ordinador i canvia el cognom del guerriller Harry Tuttle (Robert de Niro) pel del tranquil pare de família Harry Buttle, que és detingut i assassinat per l'aparell repressor de l'Estat. El tranquil buròcrata Sam Lowry (Jonathan Pryce) és l'encarregat de retornar un taló a la família de la víctima, circumstància que li permet conèixer a Jill Layton (Kim Greist), la dona dels seus somnis. I, mentre la perseguix, fa amistat amb Harry Tuttle i es convertix en el seu còmplice.