Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

11 de novembre del 2012

La misión

El Cineclub us proposa un "pel·liculó" per al vinent divendres 16 de novembre. Es tracta del film anglés La misión.

Dirigit per Roland Joffé i escrit originalment per Robert Bolt, fou produït per la Warner Bros. i estrenat l'any 1986. Compta amb l'actuació de actors i actrius tan famosos com Robert De Niro, Jeremy Irons, Liam Neeson o Aidan Quinn, entre d'altres.

Cal destacar la seua banda sonora, original i composada per l'italià Enrio Morricone, que ha sigut mundialment reconeguda.

La pel·lícula fou guardonada amb l'Oscar a la millor fotografia (entre les 7 nominacions que va tindre), o amb el premi tècnic i la Palma d'Or al Festival de Cannes.

Serà presentada per la nostra companya de 1er de BATX Blanca Guillén.

Si vols saber-ne més, ací tens la sinopsi i el tràiler:

Hispanoamèrica, segle XVIII. L'acció es desenvolupa a la jungla tropical propera a les catarates d'Iguazú. Allà un missioner jesuïta, el pare Gabriel (Jeremy Irons), segueix l'exemple d'un company crucificat, sense més armes que la seua fe i una flauta. En ser acceptat pels indis guaranís, Gabriel crea la missió de San Carlos. Entre els seus seguidors està Rodrigo Mendoza (Robert De Niro), ex-traficant d'esclaus, mercenari i assassí, que també es fa jesuïta i troba la redempció entre les seues antigues víctimes. Després de lluitar junts durant anys, s'enfronten a causa de la independència dels nadius: Gabriel confia en el poder de l'oració, Rodrigo, en la força de l'espasa.