Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

5 de novembre del 2011

Los pájaros

Vine a gaudir del thriller per exel·lència de la història del cinema: Els pardals.


Divendres 11 de novembre, estrenarem esta pel·lícula americana del 1963 (en color) dirigida i produïda pel mestre Alfred Hitchcock. Basada en un relat curt de l'anglesa Daphne du Maurier, compta amb l'actuació de Tippi Hedren, Rod Taylor, Jessica Tandy o Suzanne Pleshette, entre molts altres.

Serà presentada pel nostre amic Ximo Aracil.

No oblides la teua cita amb el Cineclub per veure aquesta meravella. Pots saber més coses sobre Los pájaros, llegint la sinopsi o veient el tràiler que tens a continuació:

En una botiga d'animals de San Francisco es troben l'advocat Mitch Brenner (Rod Taylor) i la rica i jove Melanie (Tippi Hedren). L'home la convida a Bodega Bay (Califòrnia), on viuen sa mare i la seua germana xicoteta, Cathy, per celebrar el seu aniversari.

En arribar al lloc, Melanie és atacada per una gavina que li ferix el rostre. És hostatjada per la mestra de la ciutat, una dona enamorada de Mitch. Durant la festa de Cathy, un estol de gavines ataca els xiquets. La mateixa vesprada, la casa dels Brenner és atacada per centenars de pardals. La confussió i el terror a causa dels inexplicables esdeveniments s'apoderen de tots. Enmig d'este ambient són trobats també alguns cadàvers amb els ulls arrancats pels pardals.

L'endemà, Melanie anirà a recollir Cathy a l'eixida de l'escola, on un grup de corbs ataca les dones, que troben refugi en un cotxe. Més tard, tota la ciutat es veu assetjada per milers de pardals que sembren el terror matant i destruint tot per allà on passen. Mitch i Melanie es tanquen a casa i aconseguixen, no sense algunes ferides, lliurar-se de la fúria homicida dels ocells.

A l'alba ixen de casa: el silenci és sepulcral. Se'n van amb el cotxe, amb milers de pardals escampats pertot arreu que els observen silenciosos i immòbils.

1 comentari:

Sr. Lluc ha dit...

Només 11 lletres:

T-E-R-R-O-R-Í-F-I-C-A

Res més que dir.