Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

27 de novembre del 2011

También la lluvia

Per celebrar el proper 2 de desembre el Dia Internacional per l'Abolició de l'Esclavitud, projectarem el film espanyol También la lluvia, que serà presentat per la nostra cinèfila Mercé Santonja.

Este film de l'any 2000, dirigit per la nostra benvolguda Icíar Bollaín compta amb la participació magistral d'actors tan coneguts com Luís Tosar, Gael García Bernal, Raúl Arevalo o Karra Elejalde. Fou nominada a diversos premis Goya, guanyant-ne alguns d'ells.

A continuació tens la sinopsi i el tràiler:

Aquesta pel·lícula s'inspira la Guerra de l'Aigua que va tenir lloc a Cochabamba (Bolívia) a l'abril del 2000 i explica la història de Sebastián i Costa, un director i un productor que volen fer un film sobre Cristòfor Colom. La història d'un Colom obsessionat per l'or i repressor d'indis i també la dels que el van denunciar: els pares Bartolomé de las Casas i Antonio de Montesinos. Però mentre roden a Cochabamba esclata el conflicte per la privatització i venda a una multinacional del sistema d'aigües de la ciutat, la tristament famosa (i real), Guerra de l'Aigua de l'any 2000.

500 anys després de Colom, pals i pedres s'enfronten de nou a l'acer i la pólvora d'un exèrcit modern. Només que aquesta vegada no lluiten per l'or, sinó pel més simple dels elements vitals: l'aigua. Passat i present, ficció i realitat, es barregen i prenen forma a través de les decisions i l'enfrontament entre dos homes joves les consciències dels quals els guiaran fins on mai haguessin imaginat.