Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

6 de novembre del 2013

Criades i senyores

Criades i senyores(amb el títol original ''The Help''),és una pel·lícula nord-americana de l'any 2011.Aquesta pel·lícula  tan recent ha estat nominada a 4 oscars(en el qual ha obtingut el de millor actriu secundària ''Octavia Spenser''),5 globus d'or i 5 premis Bafta
.
    La història ens trasllada als Estats Units dels anys 60,en la zona del Mississippi. Skaeter(Emma Stone) és una jove del sud que torna a la universitat, per a provar el seu futur com escriptora. La seua arribada és veu afectada, perquè s'ha proposat entrevistar a les dones negres que han passat la vida al servei de les grans famílies patint totes les formes de discriminació racial.

     La pel·lícula ens tracta alguns temes importants ,com la discriminació racial que va haver-hi en Estats Units ,i les diferencies entre les classes socials. El film ha rebut molt bones crítiques i ha sigut mundialment reconegut, semblant-li a alguns espectadors que han vist el film una cinta meravellosa i que ha pesar de les dues hores que dura no decau en ningun moment. Amb una bona interpretació i una banda sonora que no us decepcionaran.
   La pel·lícula serà presentada per l'alumne de 2n d'ESO Vicent Enguix.
Per últim un tràiler: