Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

23 d’octubre del 2013

El jardinero fiel.

 Aquest divendres els proposem una pel·lícula totalment diferent. El film ens conta la historia de Justin Quayle(Ralph Finnes),un diplomàtic britànic destinat a Kenya la dona del qual és assassinada junt a un home que podria ser el seu amant, un defensor dels drets humans. Quayle decideix investigar sobre els assassinats i descobreix coses que no esperava...
  La pel·lícula El Jardinero Fiel(2005),fou dirigida per Fernando Meirelles.Aquest director Brasiler va ser conegut mundialment per la pel·lícula Ciutat de Deu(2002),la qual obtingué multitud de premis. Conta a més amb la participació dels actors Ralph Fiennes (conegut per films com La lista de Schindler o El pacient angles),Rachel Weisz o Danny Huston.
      La pel·lícula és una crítica als farmacèutics que experimenten amb persones del tercer món. A continuació els ensenyem alguns critiques del film:
        "The Costant Gardener no és un exercici de lògica que comença amb un misteri i finalitza amb la veritat, és un cercle al voltant d'una escorredissa conspiració(...)Un dels millors films de l'any''  Roger Ebert
                                  
''Pessimista i desencantada(...)el millor: el material de partida, el pitjor: la seva estètica amb data de caducitat''   Jordi Costa.  

      Us esperem al salo d'actes de l'institut la pel·lícula serà presentada per la professora de Grec Pilar Calderón.