Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

21 d’abril de 2013

Pena de muerte

Després de gaudir amb la meravellosa comèdia romàntica Sabrina, el Cineclub continua amb el seu cicle de cine cambiant completament de registre. El proper divendres 26 d'abril, com sempre a les 18:00, projectarem el film Dead man walking.

Pena de muerte (així és com es titul·la en castellà), és un film de 1995 dirigit i escrit per Tim Robins, a partir de la novel·la homònima de Helen Prejean. Aquest drama carcelari, basat en fets reals, tracta el tant controvertit tema de la pena capital. Compta amb l'actuació entre d'altres de la cèlebre Susan Sarandon (que ja vam conéixer per Thelma & Louise), Sean Penn, Robert Prosky o Margo Martindale.

Fou premiada amb l'Òscar a la millor actriu (a Sarandon, que a més va rebre el 1995 el Premi Donostia per la seua trajectòria professional), entre altres tres nominacions, així com altres tres nominacions pel Globus d'Or. Per la seua part, Sean Penn, va guanyar l'Ós de plata al millor actor del Festival de Berlín.

Serà presentada per la nostra mestra Mercé Santonja. No faltes!!!

Si en vols saber més, ací tens la sinopsi i el tràiler:

Matthew Poncelet (Sean Penn), un jove condemnat a la pena capital per l'assassinat de dos adolescents, reclama des de la presó l'ajuda de la seua germana Helen Prejean (Susan Sarandon). Durant la setmana anterior a l'execució, Helen intentarà que Matthew aconseguisca l'absolució i la pau espiritual. No obstant això, a Helen no només li angoixa l'espantosa agonia del condemnat, sinó també el dolor de les famílies de les víctimes, convertint-se el film en tot un al·legat contra la pena de mort.