Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

15 d’abril de 2013

Sabrina

El Cineclub Bogart torna de vacances! Després d'un merescut descans on hem pogut preparar el tercer trimestre que ara comença, el proper divendres 19 d'abril, encetarem les darreres setmanes cinemàtiques abans d'estiu.

Sabrina és l'obra que us proposem per començar. Aquest film de 1954, dirigit i amb guió adaptat pel reconegut Billy Wilder  (a partir de l'obra homònima de Samuel A. Taylor), es tracta d'una comèdia romàntica, de les més conegudes i elegants en la història del cinema.

Amb actors i actrius tan cèlebres com el nostre pare i mentor, el magistral Humphrey Bogart o la magnífica Audrey Hepburn, a més d'altres igual de reconeguts com William Holden o Walter Hampden, aquest film fou nominat a 5 premis Oscar de la Acadèmia (dels quals guanyà el de millor vestuari) o d'altres com el BAFTA a la millor actriu (Audrey Hepburn).

Aquesta setmana serà la nostra estimada Pilar Calderón qui presente el film. No faltes a aquest retorn del nostre Cineclub!

Si vols saber-ne més, ací tens la sinopsi i el tràiler:

La jove Sabrina, filla del xòfer britànic dels poderosos Larrabee, està enamorada del fill menor de la família, que coqueteja amb ella per pur entreteniment. El pare l'envia a París, d'on torna convertida en una dona elegant i seductora que trasbalsa els dos germans Larrabee, tant al frívol David com a l'hermètic i adust Linus.