Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

31 de gener del 2012

Los girasoles ciegos

El proper divendres 3 de febrer, el Cineclub Bogart estrenarà una interesantíssima pel·lícula que tracta un tema tan espinós com és el de la Postguerra Espanyola: Los girasoles ciegos.


Aquest film del 2008, dirigit pel gran José Luís Cuerda, està basada en la novel·la homònima de Alberto Méndez (gunyador del Premi Nacional de Narrativa 2005). Guanyador entre d'altres premis del Goya al millor guió adaptat a Rafael Azcona, compta amb la participació d'actors i actrius tan coneguts com Maribel Verdú, Javier Cámara, Raúl Arévalo, Roger Príncep, Martín Rivas, Irene Escolar o José Ángel Egido.


La pel·lícula serà presentada per Lucas Sirvent, com sempre, a les 18:00.

Si vols saber un poc més, ací tens la sinopsi i el tràiler:

A la Galícia dels anys 40, cada volta que Elena tanca la porta de sa casa, tanca amb la clau dels seus secrets. Al mateix temps que sorteja els rigors d'una terrible postguerra, Elena alça junt al seu fill Lorenzo una façana d'apariència per ocultar la veritat sobre la seua família: Elenita, la filla adolescent, s'ha fugat embarassada amb el seu nuvi Lalo, un jove que porta mesos en les llistes de la policia; i Ricard, el seu home, viu ocult en un forat practicat en el dormitori matrimonial. Per si fóra poc, l'aparició de Salvador, un diaca amb dubtes sobre el seu imminent sacerdoci, complicarà encara més les coses...