Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

8 de gener del 2012

West Side Story

Després dels Nadals, el Cineclub Bogart torna pel divendres 13 de gener. Encetarem el trimestre amb una pel·lícula ben moguda: West Side Story

Aquest musical a color de 1961, estrenat als Estats Units. Fou produït per Robert Wise, que també el dirigí amb l'ajuda de Jerome Robbins. Entre les seues fites principals destaca l'Oscar a la millor pel·lícula.

Compta amb l'actuació entre molts altres de Natalie Wood, Richard Beymer, Russ Tamblyn, Rita Moreno o George Chakiris.

Este film serà presentat per la nostra amiga Pilar Calderón.

Ara pots llegir la sinopsi i veure el tràiler:

West Side Story és la guardonada adaptació de la clàssica tragèdia romàntica Romeo Julieta. Tracta la història de dues famílies enfrontades que es converteixen en bandes urbanes de NovaYork. Els Jets (americans d'origen írlandés, dirigits per Riff) i els Sharks (de Puerto Rico, dirigits per Bernardo). El seu odi s'intensifica fins un punt on no poden coexistir de cap maenraNo obstant això, quan el millor amic de Riff (i ex Jet) Tony, i joves de la germana de Bernardo (Maria) es troben en un ball, ningú pot fer res per aturar el seu amor. Maria i Tony començaran a reunir-se en secret, pensant en fugir. Llavors els Skarks i els Jets planegen una temerària cursa en la qual, qui guanye obtindrà el control de la ciutat. Maria envia a Tony a detenir-lo, amb l'esperança que puga acabar amb la violència.


1 comentari:

Sr. Lluc ha dit...

realment dóna una sensació de gran quantitat de treball per fer aquest film.

molt bona elecció!!!!!