Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

23 d’octubre de 2011

Los mundos de Coraline

 El Cineclub Bogart estrenarà el proper divendres 28 d'octubre la segona pel·lícula d'animació de la seua història (després de Persepolis). Los mundos de Coraline ha sigut l'escollida.

Es tracta d'una pel·lícula situada entre la màgia, la fantasia i el terror, estrenada el 2009, als Estats Units, dirigida per Henry Selick i basada en el llibre del mateix nom.


Malgrat la magnífica acceptació que tingué per part del públic, quedà a les portes de guanyar premis com l'Oscar a la millor pel·lícula d'animació, el BAFTA o el Globus d'Or.

A continuació tens la sinopsi i el tràiler:

Coraline Jones és una xiqueta que acaba de mudar-se al costat dels seus pares a una nova casa. Atès que aquestos estan molt ocupats amb el seu treball, ella es proposa buscar altres pares. Coraline comença a explorar la casa i voltants, coneixent a diversos i excèntrics veïns com el senyor Bobinsky, un excèntric acròbata rus i entrenador de rates, les senyoretes Spink i Forcible, dos actrius retirades i Wybie el nét parlador de la patrona. Coraline també descobreix una antiga porta amagada, la qual després de ser oberta resulta estar segellada per dins amb maons.

 Aquesta mateixa nit, Caroline és guiada per uns ratolins davant la mateixa porta la qual resulta tindre un tipus de corredor que porta a un món paral · lel, anomenat "L'altre món". Habitat per la seua altra mare i pare, Doppelgängers dels seus pares, amb l'excepció de tindre botons per ulls. Aquestes versions a diferència dels seus veritables pares, sempre tenen temps per a ella, i d'aquesta manera Coraline decideix quedar-se aquesta nit en el món real despertant en el veritable al dia següent.

Una entusiasmada Coraline comença a visitar cada nit l'altre món, en el qual troba versions alternatives de les seves veritables veïns. Durant una visita Coraline es troba amb el gat negre de la seua realitat dotat amb la capacitat de parlar, amb la que li adverteix del perill que corre en el lloc, encara que no li presta molta atenció. Després de tres nits, l'altra mare li ofereix a Coraline l'oportunitat de quedar-se a l'altre món per sempre amb la condició de deixar-se cosir botons en els ulls. Coraline confosa i una mica aterrida es nega, cosa que provoca que la seua altra mare la tanque en un espill.

Allà es troba amb els fantasmes de tres xiquets que han perdut els seus ulls i ànimes per l'altra mare. Amb l'ajuda de l'altre Wybie, Coraline escapa fins a casa (el que provoca la seua eliminació). Una volta són en casa, els pares de Coraline mai es presenten i el gat li mostra via mirall que els seus pares han estat segrestats per l'altra mare a càstig per refusar a viure amb ella. Al principi Coraline intenta persuadir Wybie de ajudar-la, però aquest creu que està boja i la rebutja. Sense més remei que tornar a l'altre món, i armada amb una pedra màgica, atorgada per Spink i Forcible. Coraline es disposa a rescatar els fantasmes dels xiquets i als seus segrestats pares.


Esta pel·lícula serà presentada per l'alumne de 1r d'ESO, Juan Sánchez.


1 comentari:

Sr. Lluc ha dit...

De pel·lícula per a xiquets no té res!!! Terrorífica!!!