Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

13 d’octubre del 2011

Tiburón

Després d'obrir temporada amb èxit i una gran afluència de públic (cosa que ens alegra molt), continuem amb una nova pel·lícula aquest divendres 14 d'octubre, com sempre a les 18:00, al Saló d'Actes. L'escollida ha sigut Tiburón.

Aquest THRILLER amb majúscules, estrenat el 1975 i dirigit pel lloat director Steven Spielberg, compta amb la participació d'actors com Roy Scheider, Robert Shaw o Richard Dreyfuss.

Fou en el seu moment, i continúa sent-ho, una de les obres mestres del cine de terror, i per això guanyà tres premis Oscars entre ells, el de millor pel·lícula. Per estes raons l'hem inclòs en la nostra programació.


La presentació serà realitzada pel nostre company Ximo Aracil, que s'estrenarà com a nou cinèfil.

 Si vols saber més pots llegir la sinopsi i veure el tràiler:

L'acció s'inicia a la platja de la illa Amity quan una jove present en una festa nocturna decideix anar al mar a banyar-se, mentre el seu xicot està adormit borratxo a la platja, i de cop la jove és atacada pel tauró. A l'endemà el xicot denuncia la seva desaparició i troben el cos de la noia parcialment devorat.

 Després de la mort, el nou cap de policia Martin Brody (interpretat per Roy Scheider) ha d'aclarir si la mort s'ha degut a un tauró o no, decidint vigilar la platja personalment.

Posteriorment un nen mor per un nou atac del tauró i la mare ofereix una recompensa per la mort de l'animal, fet que provoca que els pescadors de la illa es llenssin amb frenesí a la captura del gran tauró blanc. Paral·lelament arriba a la illa l'expert en taurons Matt Hooper (interpretat per Richard Dreyfuss).

Els pescadors capturen un gran tauró tigre i es dóna per finalitzat l'assumpte, però Matt Hooper és l'únic que dubta de que aquest fos el causant de les mort i decideix buscar noves pistes a plena mar, trobant allí un bot a la deriva i dins el cadàver del pescador Ben Gardner. Hooper troba sota del bot la dent d'un gran tauró blanc.
Malgrat les advertències de Hooper y Brody, l'alcalde ordena obrir de nou les platges el 4 de juliol. Després d'una falsa alarma el tauró torna a reapareixer, tot cobrant-se una nova víctima, fet que provoca que Brody obligui a l'alcalde a contratar a Quint (interpretat per Robert Shaw), un excèntric caçador de taurons, qui junt a Brody i Hooper es fa a la mar en busca del gran blanc.

El combat entre homes i peix es cada cop més dur i les relacions entre els tres homes cada cop més tense, la qual cosa acabarà detonant un terrorrífic final...