Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

16 d’octubre del 2011

La última noche de Boris Grushenko

Encetem la temporada de comèdies amb el nostre benvolgut Woody Allen, i una de les seues primeres pel·lícules (les més boges d'este director): L'última nit de Boris Grushenko

És un film americà, de 1975, dirgit i escrit i protagonitzat per l'esmentat novaiorqués, acompanyat per d'altres com Diane Keaton, Harold Gould o Jessica Harper. S'ha dit que està basada en la cèlebre novel·la russa Guerra i Pau, de Tolstoi.


Divendres 21 d'octubre, Mercé Santonja presentarà aquesta divertidíssima comèdia.

Ara tens un xicotet aperitiu... pots llegir la sinopsi i veure els primers minuts del film:

Quan Napoleó envaeix l'Imperi Rus durant les guerres napoleòniques, Boris Grushenko (Woody Allen), un covard erudit pacifista, es veu obligat a allistar-se en l'exèrcit rus. Desesperat i decebut en assabentar-se que la seua cosina Sonja (Diane Keaton) és per casar-se amb una cortina de fum comerciant. Sense adonar-se'n, capta un grup de soldats enemics, però serà en va, ja que l'exèrcit francès arriba a Moscou immediatament després. Torna i es casa amb Sonja, recentment vídua (que en realitat no vol), un matrimoni ple de debats filosòfics, i sense diners. Boris pensa que la invasió francesa de Moscou ha de posar fi a la guerra. La seva dona narcisista, enutjada que la invasió va a interferir amb els seus plans de formar una família aquell any, concep un pla per assassinar a Napoleó a la seva habitació. Boris i Sonja debat l'assumpte amb cert grau de discurs filosòfic. Sonja escapa de la detenció, mentre que Boris s'executa tot i visionar que son rescatats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
La veueta al cap de Mercé ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Cineclub Bogart ha dit...

Hem hagut de suprimir dos comentaris anònims. AVISATS ESTEU!!!

Sr. Lluc ha dit...

Ens vam riure molt amb les bogeries del Woody Allen. Molt gran!!!