Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

15 de maig del 2011

Match Point

Tornem, per fí, amb el Cineclub. Aquest pròxim divendres 20 de maig, encetarem el 3r (i últim) trimestre cinemàtic, que es presenta com un dels millors que hem tingut mai.

La primera pel·lícula serà Match Point. Dirigida pel nostre estimat Woody Allen, compta amb la participació d'actors tan famosos com Jonathan Rhys Meyers, Scarlett Johansson o Brian Cox.

Este film anglés, fou estrenada al Festival de Cannes el 2005, encara que participava fora de concurs.

Encara que fou candidata a molts premis, destaca l'Oscar al millor guió original, només guanyà el Goya a la millor pel·lícula europea.

Desde el Cineclub Bogart us animem a que vingueu a la projecció dels films que tenim preparats per aquest 3r trimestre. Feu un lloc a les vostres agendes i no us pergueu cap!!!


A continuació, pots llegir la sinopsi:

Chris Wilton (Jonathan Rhys-Meyers) és un jove tennista professional retirat d'origen irlandès, que troba feina com a professor de tennis en un club freqüentat per famílies adinerades. Allà coneix a un tennista aficionat de similar edat, Tom Hewett (Matthew Goode), amb qui fa amistat. Tom Hewett introdueix a Chris a la vida dels milionaris de Londres, i així l'ambiciós Chris coneix Chloe Hewett (Emily Mortimer), la germana de Tom. Igualment coneix a Nola Rice (Scarlett Johansson) una actriu nordamericana que havia estat sortint amb Tom. Chris aconsegueix guanyar la confiança de la família Hewett i es fa nuvi de Chloe, la qual cosa li permet integrar-se per complet en l'ambient de riquesa i luxe que per molt temps ha anhelat tenir. No obstant això, Chris i Nola Rice (qui no té el diners i influències de Chloe Hewett) inicien simultàniament un furtiu romanç. L'atzar, l'ambició, el sexe i la passió guiaran les accions de Chris Wilton. Woody Allen sembla haver captat en aquest film els elements centrals de la novel·la "Crim i Càstig", de Dostoievski, per traslladar amb precisió i lucidesa cada moment del film.


La primera presentació del trimestre, la realitzarà Mercé Santonja.

Per últim, pots veure el tràiler: