Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

10 d’abril de 2011

Un funeral de muerte


El Cineclub Bogart estrena el divendres 15 d'abril, a les 18:00, al saló d'actes del Jorge Juan aquesta boníssima comèdia anglesa.

Un funeral de muerte
, és una comèdia negra, estrenada al Regne Unit el 2007. Ha sigut dirigida per Frank Oz, amb guió escrit per Dean Craig, i protagonitzada per actors com Matthew Macfadyen, Rupert Graves, Alan Tudyk o Peter Dinklage.

Us recordem que amb esta pel·lícula tancarem el 2n trimestre, i que en tornar de vacances, projectarem la propera. Concretament, la següent sessió serà el divendres 13 de maig.


Ara, pots llegir la introducció:

La història està ambientada a Anglaterra i té lloc principalment en una casa de família en la qual Daniel (Matthew Macfadyen) i la seva esposa Jane (Keeley Hawes) viuen amb els seus pares.

És el dia del funeral del pare de Daniel i, durant el procés d'organització d'aquest esdeveniment, Daniel i Jane planegen comprar un pis i allunyar-se de la casa dels seus pares. Robert, el germà (Rupert Graves), un reconegut novel.lista que viu a Nova York, prefereix gastar els seus diners en una butlleta d'avió de primera classe a Anglaterra a ajudar a finançar el funeral, deixant sol a Daniel per cobrir les despeses de l'enterrament. Mentre els convidats comencen a arribar a la casa familiar, on el servei fúnebre es durà a terme, s'esforça per completar un elogi, encara que tothom espera que l'escriptor Robert serà qui oferisca el discurs més emotiu.

Martha, la cosina (Daisy Donovan), i el seu nuvi Simon (Alan Tudyk), estan desesperats per donar una bona impressió sobre Victor, el tens pare de Martha (Peter Egan). Les seves esperances per a això es van esvair quan Martha, amb l'esperança de calmar els nervis de Simon, li dóna el que ella creu és el Valium, però en realitat és una droga de disseny fabricat pel seu germà Troy (Kris Marshall), un estudiant de farmàcia. És durant el camí al funeral, Simon comença a sentir el seu efecte.

Un nan anomenat Peter (Peter Dinklage) es presenta a Daniel, i li demana parlar en privat amb ell. El protagonista està massa ocupat per parlar en aquest moment i suggereix xarrar més tard. Més tard, aquest home li farà unes revelacions que marcaran un abans i un després en el desenvolupament normal de l'acte fúnebre.


No et perdes aquesta divertidissima pel·lícula, que ha fet les delicies de tot el que l'ha vista!!!


Esta setmana, Laura Hernández serà l'encarregada de fer la presentació.

Per finalitzar, pots veure el tràiler:PD: Desde la comissió del Cineclub, us animem a assistir a la projecció, als Yelmo Cines del centre comercial "Puerta de Alicante" d'Alacant, del següent film del cicle de Cinema en Valencià que organitza Escola Valenciana. La pel·lícula serà Pa negre, la gran guanyadora dels Premis Goya 2011, i que podrem gaudir en versió original. S'emetrà el dijous 14 d'abril en dues sessions (una a les 18:00, i una altra a les 20:00). De moment s'espera una gran afluència de públic i un gran ambient, així que no t'ho perdes!!!