Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

20 de febrer del 2011

Una noche en la ópera


Una noche en la ópera serà la pel·lícula que el Cineclub projectarà el divendres 25 de febrer.

Considerada un dels 100 millors films de la història del cinema, fou estrenat el 1935 als Estats Units. Està dirigida per Sam Wood i és protagonitzada pels astres de la comèdia, els germans Marx, Groucho, Chico i Harpo.


Ara, pots veure la sinopsi:

A Una noche en la ópera, els germans Marx ajuden a dos joves amants per tenir èxit en l'amor, així com en el món de l'òpera.
Otis B. Driftwood (Groucho Marx) és contractat per la vídua de la societat esperançada, la senyora Claypool (Margaret Dumont), per ajudar-la a entrar en l'alta societat, però en lloc d'això es passa festejant tot el dia i la insulta. En l'última òpera de la temporada a Itàlia, Otis es reuneix amb Fiorello (Chico Marx), que és el millor amic i director de Riccardo (Allan Jones), una cantant d'òpera que anhela la seva gran oportunitat i que està enamorat amb el seu company de la cantant d'òpera Rosa (Kitty Carlisle). No obstant això, els somnis de Riccardo es veuen frustrats per l'estrella de l'òpera, Lassparri (Walter Woolf King), un home egoista que vol la fama-i Rosa-per si mateix. Otis Riccardo signes d'un contracte, pensant que és la firma Lassparri, Lassparri, d'altra banda, la signatura de l'òpera de Nova York pel director Herman Gottlieb (Sig Ruman).

Encara que Ricardo i Fiorello no estan autoritzats a acompanyar al grup en el seu viatge a Nova York, se les arreglen per polissó al vaixell, juntament amb un altre dels amics de Fiorello, Tomasso (Harpo Marx), un aparador acomiadat per Lassparri. Una vegada a Nova York, els polissons són perseguits per la policia per entrar al país il.legalment, i Otis acaba perdent el seu treball en l'òpera de Gottlieb.


Esta pel·lícula serà presentada per Mariola Gomis.

I per finalitzar, una escena boníssima d'esta comèdia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

la escena del camarot esta molt graciosa