Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

11 d’octubre del 2010

Los Otros

Aquest divendres 15 projectàrem la pel·lícula de producció espanyola més taquillera de la història.

Amb la participació de la famosa Nicole Kidman, aquest film es va rodar a una mansió de Arenas de Iguña, un xicotet municipi de Cantàbria.

Així que, anima't i vine a gaudir d'aquesta superproducció que no et pots perdre!!!

La pel.lícula està ambientada a la dependència de la Corona britànica de Jersey, en el període immediatament posterior a la Segona Guerra Mundial.
Gràcia Stewart (Nicole Kidman) és una mare catòlica que viu amb els seus dos petits fills en una casa de camp remot. Els nens, Anne (Alakina Mann) i Nicholas (James Bentley), té una malaltia poc freqüent caracteritzada per fotosensibilitat, de manera que les seves vides estan estructurades al voltant d'una sèrie de regles complexes dissenyades per protegir-los de l'exposició accidental a la llum solar.

L'arribada de tres nous funcionaris a la casa d'una mainadera-envelliment i servent anomenat la senyora Bertha Mills (Fionnula Flanagan), un jardiner major anomenat el Sr Edmund Tuttle (Eric Sykes), i una jove muda anomenada Lidia (Elaine Cassidy) -
coincideix amb una sèrie d'esdeveniments estranys, i Grace comença a témer que no estan sols. Anne fa dibuixos de quatre persones: un home, una dona, un nen anomenat Víctor, i una dona de por, tots els quals ella diu que ha vist a la casa. Un piano s'escolta des de l'interior d'una habitació tancada amb clau quan no hi ha ningú dins. Gràcia busca i examina un "llibre dels morts", que mostra el duel retrats presos en el segle 19 dels cadàvers, recentment mort. Cada Gràcia temps entra i surt de l'habitació, la porta es tanca, però mentre ella tracta d'esbrinar per què, la tanca de cop la porta a la cara, deixant-la en el sòl. Gràcia intenta caçar als "intrusos" amb una escopeta, però no les trobo. Ella renya la seva filla per tonteries sobre fantasmes fins que els escolta a si mateixa. Finalment, es convincent que alguna cosa profà està a la casa, ella s'esgota en la boira per obtenir el sacerdot local per beneir la casa. Mentrestant, els funcionaris, encapçalats per la senyora Mills, estan clarament a una cosa pròpia. El jardiner enterra una làpida sota les fulles de la tardor, i la Sra Mills escolta fidelment Ana acusacions contra la seva mare.

Al bosc, Grace es perd en la boira, però miraculosament descobreix el seu marit Charles (Christopher Eccleston), qui va pensar que havia mort a la guerra, i el porta de nou a la casa.
Charles és distant durant el dia es passa a la casa, i la senyora Mills se sent dir al Sr Tuttle "No crec que ell sap on és." Gràcia després veu a la dona d'edat d'Ana dibuix vestit com la seva filla. La gràcia diu: "Tu no ets la meva filla!" i els seus atacs. No obstant això, ella descobreix que en realitat ha atacat a la seva filla al seu lloc. Anne es nega a estar prop de la seva mare després d'aquest esdeveniment, mentre que Grace jura que va veure la dona d'edat. La Sra Anne Mills diu que ella també ha vist a la gent, però encara no pot dir la mare, perquè la gràcia no acceptar el que ella no està llest per. Carlos es va sorprendre quan Ana li diu les coses que la seva mare li va fer a ella. Carlos diu que ha de sortir per al front i desapareix de nou. Després de Charles fulles, Anne continua veient coses, incloent-hi tota la família de Víctor i la vella. Gràcia es trenca la senyora Mills, que afirma que "de vegades el món dels morts es barreja amb el món dels vius."

Un matí, Grace es desperta als nens els crits de: totes les cortines de la casa han desaparegut, com Anne havia dit que podria anteriorment en la pel.lícula.
Quan els funcionaris es neguen a ajudar a tenir cura d'ells, la gràcia s'adona que d'alguna manera estan involucrats. Amagar als nens de la llum, que bandeja als servents de la casa.

Aquesta nit, Anne i Nicholas escapar-se de la casa per trobar el seu pare, i ensopegar a través de les tombes ocultes.
Ells troben que les tombes pertanyen als servents. Al mateix temps, Grace va a quarts de la servitud i es troba una fotografia del llibre dels morts i s'horroritza en veure que és un dels tres funcionaris. Els funcionaris apareixen i donar caça als nens, que arriben a la casa de la mateixa manera que la gràcia sorgeix per mantenir a ratlla als servents amb una escopeta, que la resposta que la tuberculosi que va matar fa més de mig segle. Els nens corren de dalt on s'amaguen, però són descoberts per la dona vella i estranya. A la planta baixa, els funcionaris segueixen parlant amb Grace, dient-li que han d'aprendre a viure junts. Ella comença a comprendre el que signifiquen. A dalt, Anne i Nicholas descobrir la vella està actuant com un mitjà en una sessió d'espiritisme amb els pares de Víctor. És llavors quan s'assabenten de la terrible veritat: la dona no és el que és un fantasma, els fantasmes són Anne, Nicholas i la seva mare, que es creu que han ofegat en un atac de psicosi, abans d'acabar la seva pròpia vida. Gràcia perd el seu caràcter sobrenatural i els atacs dels visitants. Aquesta seqüència s'intercalen amb escenes de forma ràpida des de la perspectiva tant de Grace i el de la família.

La veritat és que per fi clar a la Gràcia i el públic.
Ella trenca amb els nens i recorda el que va passar just abans de l'arribada dels seus nous servidors. Anhel de la companyia del seu marit desaparegut i cada vegada més frustrats pels seus fills, ella es va tornar boja, cobertes a ambdós amb un coixí i, a continuació, adonar-se del que havia fet, es va disparar. Quan es va despertar, se suposa que Déu havia concedit a la seva família un miracle. La gràcia i els nens s'adonen que Carlos també està morta, però ell no tenia coneixement d'aquest fet. La Sra Mills apareix i l'informa que la gràcia que aprendran a portar-se bé, i de vegades ni tan sols es donarà compte de les persones que viuen els que habiten casa seva. Des de la finestra, Grace i els seus fills mirar més enllà de com la família de Víctor es mou.

Aquest cop la presentarà Raquel López.

A continuació pots vore el tràiler de la pel·lícula:

3 comentaris:

Sr Lluc ha dit...

Ara m'enrecorde que aquesta pel·lícula si que la vaig vore a la televisió i la veritat és que és terrorífica.

No me la perdré per res del món!!!

TERESA ha dit...

Però està genial, cal anar.

patra ha dit...

no daba miedo! a mi me ha dado risa
(vale hay algunas de susto, ¿Pero de miedo?
y luego me dicen que me asusto en seguida...