Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

17 de febrer del 2016

PASSEJANT AMB UN ZOMBIE

Resultat d'imatges de yo anduve con un zombie
Conegut ací com a "Yo anduve con un zombie",I walked with a zombie es un film del 1943 també de Jacques Tourneur i al igual que l'anterior també es de cine fantàstic.
Fantàstic i de terror doncs treu a llum diversos temes del gènere com el vudú, els zombis, la màgia negra i les illes misterioses perdudes enmig de l'oceà. Es en una d'aquestes on es desenvolupa la trama.

  Aquest parell de pel·lícules foren fruit de la col·laboració de Tourneur amb el productor Val Lewton.

 Lewton nascut a Rússia emigrà ben jove als EEUU. Començà la seva carrera com a escriptor i posteriorment arribà a Hollywood cridat per David O Selznick. A principis dels 40 es enviat a la RKO per a produir films de terror de Sèrie B, i allí es on coneixerà a Jacques Tourneur. Després d'aquestes cintes amb el director continuà treballant en pel·lícules de baix pressupost.
      Si per alguna raó ha destacat el tàndem Tourneur-Lewton es per la elegància amb la que feien els seus projectes doncs es tractava d'uns films que pels seus generes i nivell econòmic eren molt durs de ser portats amb un estil refinat però al mateix temps pertorbador, com ho feren ells.
Us esperem!!!