Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

16 de novembre del 2015

CAMPANADES A MITJANIT

Resultat d'imatges de campanadas a medianocheL'obra Campanades a mitjanit(1965)d'Orson Welles es una de les millors pel·lícules que s'han fet sobre l'obra de Shakespeare .En el seu argument trobem comprimides obres diverses de l'autor (Enric IV, Enric V, Les alegres comadrones de Windsor i Ricard II, concretament).pel que podem entendre que el director del film es un gran admirador de Shakespeare i coneixedor de la seua obra(dirigí a mes Machbet el 1947 i Otel·lo el 1952).


De totes maneres Welles decideix transmetre'ns en aquesta ocasió un entorn familiar i un pel còmic. Ell s'adjudica el paper de Falstaff u vell vividor que ens acompanya en l'ambient de la guerra dels cent anys(ss XIV i XV).A ell li acompanyen actors Shakespearians a mes de la seva actriu fetitxe d'aquella època Jeanne Moreau i de l'espanyol Fernando Rey.


En aqueta ocasió el director utilitza com a lloc de rodatge Espanya i a pesar de disposar de pocs mitjans per a fer la cinta, se l'apanya amb la imaginació i el bon us de les càmeres i els decorats... I li surt una obra mestra!!
No us la perdeu aquest divendres 20 per la vesprada. Us esperem!!!