Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

12 de maig del 2015

PAT GARRETT I BILLY THE KID



Resultat d'imatges de pat garrett y billy the kid repartoDesprés d'una altra pausa tornem amb el nostre cineclub i acabem el cicle del director Sam Peckinpah amb el film Patt Garret i Billy the kid(1974).Aquest seria l'últim western del director i un dels últims de l'etapa clàssica.


  El film paral·lelament succeeix en l'època en la que la conquesta de l'oest s'està acabant i ja no hi ha lloc ni per a bons ni per a dolents. En aquest context ens trobem l'historia de la persecució del Sherif Pat Garrett(James Coburn ),el qual va darrere d'un fugitiu de la justícia William Booney(Kris Kristofferson) mes conegut com Billy the Kid..


L'historia esta narrada amb un to crepuscular i poètic (com ja feu en Grup salvatge i La balada de Cable Hogue),en la quall s'ha perdut tot l'esperit de justícia dels vells temps i en el qual  les normes mortals estan tirades pel terra.

El film compta a mes amb l'actuació i musica de Bob Dylan, un dels musics mes importants de la cançó protesta i folklòrica dels anys 60.


 I amb aqueta obra en acomiadem  d'aquest cicle dedicat a un gran mestre del cinema nord americà que inspiraria a una generació posterior de directors i crea un estil propi, poètic i violent.Us esperem.!!!!