Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

29 de setembre del 2014

SANGRE FACIL

Sangre fácil és la pel·lícula amb la que tanquem aquest cicle de cinema de l'auditori.

 És tracta d'un film dels germans Coen (dirigit per Joel i produït per Ethan) una parella de germans que amb el seu personal humor i la seva mestria han donat lloc ha alguns films de les ultimes dècades com: Barton Fink(1994), Fargo(1995),The Big Lewoski(1998) o L'home que mai estigué allí (2001)...
En aquest cas  en la seva òpera prima ens presenten un thriller basat en les cints clàssiques de cinema negre.

En Texas, una jove casada i seductora  cau en braços de Ray, un dels empleats del seu marit.  Enterat per un detecti privat d'aquesta infidelitat i obsessionat per la traïció , Julián  decideix assassinar a tots dos.

La pel·lícula aconsegueix tindre el seu impacte i ens transporta a un mon de gelosia i traïció. El film ha rebut bones critiques:

" Heus ací el llegendari debut dels germans Coen.  Un treball visual i a la vegada preciosista i espès, que reinventa  els codis del cine negre en un relat  amb passions desatades, traïcions i mentires, personatges desesperats i  un ineludible destí que els  atraparà a tots (...) En un mes difícil  encara,  els Coen creen una trampa emmetzinada , que es desplaça  inclòs  cap al terror,  amb sorprenents inserts d' humor negre. Un desbordant exercici d' imaginació"
Miguel Ángel Palomo: Diari El País


Us convidem a l'ADDA , aquest cop amb uns magnífics convidats com el director basc Immanol Uribe i Gonzalo Eulogio. Us esperem el divendres!!!