Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

22 de setembre de 2014

PULP FICTION

Pulp Fiction(1994)  (el film que es projectarà aquest divendres a l'ADDA a les 18:45) és un dels films mes novedosos d'aquests últims anys.

Quentin Tarantino posa de moda el seu univers on el kisch i la violència es troben per damunt de tot.
I per un altre costat ens trobem amb una pel·lícula que juga amb el temps narratiu d'una manera experimental.


L'argument és prou complexa i ens mescla una varietat de personatges molt peculiars:
-Per un costat Jules(Samuel L. Jackson) i  Vincent(el conegut John Travolta que aparegué en nombrosos musicals com Febre del dissabte per la nit(1977) o Grease(1978)  son dos assassins a sou un poc grillats que treballen per a Marcellus Wallace
-Per un altre esta la dona de Wallace Mia (Uma Thruman) a la que Marcellus a posat sota vigilància de Vincent.
-I per un altre costat està la hisòria de Buch (Bruce Willis que posteriorment va ser conegut amb Oscean's Twelve o Los Mercenarios) un boxejador que estafa a Marcellus.


   Pulp Fiction es una cinta que no perd el seu humor negre i que els seus diàlegs estan molt elaborats. En conjunt forma un collage on el temps narratiu es mescla i es crea una confusió entre temps i espai.
 El director Quentin Tarantino s'ha posat prou de moda en aquestes últimes dècades. A creat un cinema personal a  pesar de voler agradar al gran públic amb films com Reservoir Dogs(1991),Kill Bill vol.1/2(2003-4) o Malditos Bastardos(2009) on a mesclat el Grindhouse, el kung fu i els spaghetti western
Us convidem a veure aquesta cinta i gaudir d'ella. Es farà un col·loqui on participaran Luis Alberto de la Cuenca i Luis Lopez.