Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

2 de juny del 2014

El bosque petrificado

(El divendres passat vàrem posar Canciones para después de una guerra de la qual no vaig poder informar-vos, sentint-lo molt).
Aquesta setmana canviem de registre i vos portem un clàssic ni menys ni mes que de Humbrey Bogart El  bosque petrificado(1936).
Encara que la pel·lícula es dels anys 30 i en eixa època Bogart solia fer papers de dolent.Per tant en aquest film de la era policíaca encarna a un gàngster dolent que segresta a la parella protagonista interpretats per la coneguda Bette Davis i Lesley Howards.
La cinta encara que no molt coneguda és un bon exemple de pel·lícula policíaca de l'època amb dues actuacions estel·lars de Bogart i Davis.
   Pel que fa al primer es considerat un dels millors actors actuant a films com El falcó maltes(1941), Casablanca(1943),El sueño eterno(1946),El tesoro de Sierra madre(1947)... en les quals va mostrar la seva típica manera  d'actuar.`
Pel que fa a Bette Davis és considera una de les millors actrius de cinema
actuant a títols de renom com: La carta(1940),La loba(1941),Eva al desnudo(1950)...
  Si voleu gaudir del bon cinema veniu al cineclub Bogart i deixeu que el cinema clàssic us sorprengué. Estarà presentat per Pilar Calderón.