Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

12 de maig de 2013

Deliciosa Martha

Després d'una xicotet descans la setmana passada, encarem ja la recta final del curs amb tot un surtit de les pel·lícuales més sel·lectes del nostre repertori. Aquest divendres, al Cineclub Bogart, podrem gaudir del film Deliciosa Martha.

Dirigida i escrita per Sandra Nettelbeck, es tracta d'una barreja entre el drama i la comèdia romàntica estrenada l'any 2001 a Alemanya. Molt inspirada pel món de la cuina i  per la inconfndible banda sonora que l'acompanya fan d'aquest film, com el seu nom indica, una obra deliciosa.

Compta amb la participació d'actors i actrius com Martina Gedeck, Sergio Castellito, Maxime Foerste o Sybille Canonica.

Pel que fa als premis, guanyà curiosament el premi del públic de la Mostra de Cinema de València.

Serà presentada pel nostre company Lucas Sirvent.

Si vols saber-ne més, ací tens la sinopsi i el tràiler:

Martha és una encantadora cuinera que realitza veritables obres d'art en un xicotet restaurant d'Hamburg. Tot i així la seua vida és bastant monòtona. És introvertida, gairebé no té vida social i es dedica amb passió a la feina. Però la seua vida canviarà de sobte quan la seua germana, una dona soltera que vivia sola amb la seua filla de huit anys, mor en un accident. Martha es fa càrrec de la seua neboda Lina, que pateix molt per la mort de la mare. Només la presència de Mario, un company italià de Martha, posarà una mica d'alegria i de pasta a les seues vides. Mario deixa de ser un rival per esdevenir un bon amic. Però un dia apareix el pare de Lina, al qual Martha havia intentat localitzar, amb la intenció d'endur-se la xiqueta a Itàlia. Martha tindrà llavors que prendre una decisió molt difícil.