Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

16 d’octubre del 2012

Midnight in Paris

Després del pont del Pilar, en el qual no ferem cineclub, continuem amb el segon film de la temporada. El pròxim divendres 19 d'octubre, no et perdes l'oportunitat de veure Midnight in Paris (Mitjanit a París).

Una obra bastant recent (2011) esrita i dirigida pel nostre benerat Woody Allen. Rodada íntegrament en França, es tracta d'una comèdia romàntica premiada amb l'Òscar i el Globus d'Or al millor guió original.

Compta, a més a més, amb un elenc envejable d'actrius i actors ben coneguts com els nord-americans Owen Wilson, Rachel, McAdams, Michel Sheen, Kathy Bates, Adrien Brody o les franceses Marion Cotillard o la antiga Primera Dama i cantant Carla Bruni.

Aquesta pel·lícula serà presentada per la nostra companya de 1r de BATX Laura Hernández. No faltes a la teua cita amb el Cineclub Bogart!!!

Si en vols saber més, a continuació tens la sinopsi i el tràiler:

Gil Pender, un escriptor nord-americà una mica bohemi arriba amb la seua promesa Inez i els pares d'aquesta a París. Mentre vaga pels carrers somiant amb els feliços anys 20, cau sota una espècie d'encanteri que fa que, a mitjanit, en algun lloc del barri Llatí, es veja transportat a un altre univers on va a conéixer a personatges que mai imaginaria anava a conèixer...