Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

7 de maig de 2012

Una mente maravillosa

Per a aquest proper divendres us tenim preparat un film que tracta el complicat tema de les persones amb discapacitat: Una mente maravillosa


És tracta d'un drama nordamericà, de l'any 2001, dirigit per Ron Howard (conegut per la saga d'El Codigo da Vinci). Basat en fets reals, compta amb la participació d'actors com Russell Crowe, Jennifer Connelly o Ed Harris.

Guanyà importants guardons com els Oscar, els Globus d'Or i els BAFTA (incluïts millor pel·lícula, director, actor i actriu principals...).

Serà presentada per la nostra estimada Laura Hernández.

A continuació, tens la sinopsi i el tràiler:

Obsessionat amb la recerca d'una idea matemàtica veritablement original, el brillant estudiant John Forbes Nash (Russell Crowe) arriba a Princeton el 1947 per realitzar els seus estudis de postgrau. És un xic estrany i solitari, al qual només comprèn el seu company d'habitació (Paul Bettany). Per fi, Nash esbossa una revolucionària teoria i aconsegueix una plaça de professor al MIT. Alicia Lardé (Jennifer Connelly), una de les seues alumnes, el deixa fascinat quan li revela que les lleis de l'amor estan per sobre de les de les matemàtiques. Gràcies a la seua prodigiosa habilitat per desxifrar codis és requerit per Parcher William (Ed Harris), del departament de Defensa, per ajudar els EUA en la Guerra Freda contra els russos, activitat per la qual haurà de pagar un preu molt alt.


2 comentaris:

patra ha dit...

tesi: ya sé lo que no entendía mi padre, no era el final lo que no entendía sino la película en sí. supongo que la vería en la televisión mientras medio dormia la siesta por que él no se enteró de que el protagonista tiene esquizofrenia XD

Sr. Lluc ha dit...

jajajaaja!!! la veritat és que en alguns moments m'ha arribat a causar por: digna de recomanació aquesta peli...

MOLT BONA ELECCIÓ!!!!!!