Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

30 d’abril de 2012

Lejos de la tierra quemada

Després de l'arrancament grec que tingurem la setmana passada, et convidem per al proper divendres 4 de maig, a la projecció de la pel·lícula The Burning Plain, que serà presentada per Tesi Henarejos.


Lejos de la tierra quemada és el títol (en castellà) del film nord-americà de 2008 dirigit i escrit pel mexicà Guillermo Arriaga. Aquest drama, encara que no obtingué molt bona acollida per part de la crítica, fou guardonada amb un premi al Festial de Venècia.


Compta amb l'actuació d'estreles reconegudes (i d'altres no tant) com Charlize Theron, Jennifer Lawrence, Kim Basinger o Joaquim de Almeida.


Si vols saber-ne més, ací tens la sinopsi i el tràiler. Ens veiem el divendres!!!


Sylvia (Charlize Theron), la gerent d'un restaurant, tracta als clients de manera amable i professional. Malgrat tot amaga un tempestuós passat que surt a la llum en rebre la visita d'un estrany que ve de Mèxic. En aqueste país, una jove viu feliç amb el seu pare i el seu millor amic fins que, en un tràgic accident, perd la vida. A la ciutat fronterera de Las Cruces, dos adolescents enamorats lluiten per sortir endavant després de la sobtada mort dels seus pares. Finalment, una mestressa de casa que viu en una caravana, es fica en un afer que connectarà a Sylvia i a la resta, fent que els seus mons col·lisionen.


1 comentari:

Sr. Lluc ha dit...

tot un encert el Guillermo Arriaga! Només amb aquesta i Babel, ja podem saber si és bon director o no..

BONÍSSIMA!!!