Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

4 de març del 2012

Selecció de Buster Keaton

Després de gaudir (millor dit, patir) amb Pa negre, us proposem un canvi radical pel proper divendres 9 de març. De la mà del nostre amic Ximo Aracil, que proposà i presentarà aquest tema, projectarem una selecció dels millors curts del director, actor i guionista americà Buster Keaton.


Joseph Francis "Buster" Keaton, fou un creador de cine mut còmic, dels més famossos de l'època. Com a actor, es caracteritzà principalment pel seu humor físic mentre mantenia el seu rostre inexpresiu en tot moment, raó per la qual va adquirir el malnom de Cara de pedra. Els seus inicis en el teatre còmic foren al vodevil, al igual que molts altres dels seus companys. 


Guanyà l'Oscar honorífic en 1960, per la magnífica obra que ens deixava, entre els quals hi ha, per exemple: La casa eléctrica, El navegante, La ley de hospitalidad, El maquinista de la General o El colejial. Entre aquests títols estan les pel·lícules del divendres.


No falles a aquesta cita amb el cinema clàssic!!! T'esperem!!!


3 comentaris:

patra ha dit...

muy buenas las dos! enorabuena ximo, lo has vuelto a hacer XD

S ha dit...

quina sort tenim de tindre a Ximo!!! ens porta uns films espectaculars!!! poques persones tenen la possibilitat hui en dia de veure cine mut...

en definitiva un 10 per l'elecció!

patra ha dit...

¡ya ves! a mi me encanta el cine mudo. ¡No dejes de proponer Ximo!