Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

11 de març del 2012

The lovely bones

Continuem el Cineclub amb un superdrama americà de 2009. El proper divendres 16 de març, com sempre a les 18:00, gaudirem de: The Lovely Bones.

Es tracta d'una adaptació cinematogràfica de l'obra homònima d'Alice Sebold. Adaptació realitzada pel mateix director, el neozelandés Peter Jackson. Amb música de Brian Eno i produïda per la Dreamworks, compta amb l'actuació entre d'altres de Saoirse Ronan, Rachel Weisz, Mark Wahlberg, Stanley Tucci o Susan Sarandon.

Fou nominada a diversos guardons Óscar, BAFTA, Globus d'Or i Premis del Sindicat d'Actors. Malauradament no en guanyà cap.

La pel·lícula serà presentada per la nostra companya Laura Hernández.

Si vols saber més, a continuació tens una curta sinopsi i el tràiler:

Susie Salmon, una xiqueta de catorze anys, que mor assassinada, observa des d'el cel com canvia la vida de la seua família i dels seus amics després d'una terrible tragèdia. Mentrestant, un detectiu intenta resoldre el cas, l'assassí borra totes les pistes i es prepara per a tornar a actuar.

2 comentaris:

patra ha dit...

me ha gustado mucho, ¡gracias laura!
de todos modos, ya que me tuve que ir, querría hacer un pequeño comentario: la chica-muerta era un poquito tonta,¿no? quiero decir, que en lugar de evitar que tiren su cuerpo y hacer que detengan a su asesino, vuelve para dar un beso al chico (que despues de años y a pesar de haber hablado solo 5 minutos con ella en toda su vida, la sigue queriendo)...

Sr. Lluc ha dit...

fou una pel·lícula extranya per a mi, però m'agradà molt. jo li pose un 8!:)