Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

20 de març del 2011

La princesa prometida


Aquesta setmana el Cineclub Bogart torna amb La princesa prometida, que es projectarà el divendres 25 de març a les 18:00 al Saló d'Actes de l'IES Jorge Juan.

És un film estadeounidenc estrenat el 1983, basat en la novel·la homònima de William Goldman. Dirigida per Rob Reiner i amb la participació d'actors com Cary Elwes, Robin Wright o Mandy Patinkin.

Ambientada en l'època dels reis i prínceps medievals, té una boníssima banda sonora original, que ha estat guardonada amb nombrossos premis.


A continuació, pots llegir la sinopsi:

La pel.lícula és una representació de la història després de llegir per l'avi d'un nen malalt (Falk) com el nen (Savage) se senti al llit escoltant, emmarcat i, de vegades interromput per escenes de la lectura.

Una bella dona jove anomenada Buttercup (Robin Wright) viu en una granja al país fictici de Florin. Cada vegada que li dóna peó Westley (Cary Elwes) una ordre, ell contesta "Com vulguis!" i feliç compleix. Finalment s'adona que l'estima i admet el seu amor per ell. Westley fulles a la recerca de fortuna per poder casar-se, però el seu vaixell és atacat pel temible pirata Roberts.

Cinc anys més tard, creient mort Westley, Buttercup accepta a contracor a casar-se amb el príncep Humperdinck (Chris Sarandon), hereu del tron ​​de Florin. Abans del casament, ella és segrestada per tres malfactors: un curt cap sicilià anomenat Vizzini (Wallace Shawn), un lluitador gegant de Groenlàndia anomenat Fezzik (André el Gegant), i un mestre d'esgrima espanyol anomenat Iñigo Montoya (Mandy Patinkin), que busca venjança contra l'home de sis dits que va matar al seu pare. Els bandits són perseguits pel príncep Humperdinck amb un complement dels soldats, i també per un home emmascarat de negre.

L'home de les captures de negre fins als bandits a la part superior dels penya-segats de la Bogeria, on derrota Iñigo en un duel i el deixa inconscient, s'ofega Fezzik fins que es desmaia, i mata a Vizzini enganyant a ell a beure verí. Quan li diu a Buttercup és Roberts, ella s'enfuria amb ell per matar Westley i li fica en un barranc, però s'adona que és Westley si mateix quan es respon: "Com vulguis!" Ella es submergeix en la gola després d'ell, i fugir a través de la perillosa Pantà de Foc. Quan són capturats en l'altre costat de Humperdinck i el seu sàdic de sis dits visir comte Rugeixen (Christopher Guest), Buttercup es compromet a retornar amb Humperdinck, a canvi de l'alliberament de Westley, però Humperdinck secret ha Rugeixen empresonar i torturar Westley.

Quan Buttercup expressa el seu descontentament per casar-se amb Humperdinck, que es compromet a buscar Westley, però el seu veritable pla és començar una guerra amb el veí país d'Florí matant a Buttercup i l'enquadrament que de la seva mort. Buttercup Humperdinck burles després de saber que ell mai va tractar de trobar Westley. Enfurismat, Humperdinck tortures Westley gairebé fins a la mort. Mentrestant, Iñigo i Fezzik reunirà quan les ordres de Humperdinck una banda de matons per detenir els lladres en un bosc proper, i Fezzik diu Iñigo sobre Rugeixen. Iñigo decideix que necessita ajuda Westley per entrar al castell, i quan sent els crits d'angoixa, es dóna compte que ha de ser de Westley. Iñigo i Fezzik trobar Westley i la por mort, però portar-lo a un mag anomenat Miracle Max (Billy Crystal), que explica que Westley és "només gairebé mort" i el reviu a un estat de paràlisi pesats.



Si vols saber com acaba aquesta història, no et perguis esta pel·lícula!

Esta setmana, la pel·lícula serà presentada per Mariola Gomis.


Finalment, pots veure el tràiler: