Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

31 de gener del 2011

Doce hombres sin piedad


El Cineclub Bogart retorna esta setmana amb un "peliculón". El divendres 4 de febrer, com sempre, a les 18:00, al saló d'actes del Jorge Juan, projectarem Doce hombres sin piedad.

Este film americà del 1957 és tot un clàssic en el món del cinema de crim i misteri. El seu director és Sidney Lumet, i compta amb la intervenció principal de l'actor Henry Fonda, a més d'una llarga llista de secundaris.

Esta basada en una obra teatral de l'escroptor Reginald Rose, i guanyà diversos premis arreu del món.

Esta pel·lícula serà presentada per Teresa Henrejos.

Ara, pots veure la sinopsi i el tràiler:

La pel·lícula tracta sobre el judici d'un homicidi en el qual dotze homes han de deliberar sobre el futur d'un noi, dictaminant si és culpable o innocent de l'assassinat del seu pare.

Totes les proves apunten cap a la culpabilitat del noi, per això onze dels dotze membres del jurat opinen que és culpable però el membre número 8 del jurat té en compte diferents arguments que s'han citat en el judici i fa que sorgeixi el dubte sobre la culpabilitat del noi. D'aquesta manera a poc a poc el membre nombre 8 fa que els altres vagin canviant d'opinió i que aquests s'adonin d'altres factors que no havien estat analitzats en el judici.

En la pel·lícula s'observen diferents tipus de comportaments i de rols que va ocupant cada membre del jurat durant la trama fent-nos veure així característiques de la seva personalitat i com influïx la seva vida a l'hora de dictaminar la culpabilitat de l'acusat.




3 comentaris:

Sr. Lluc ha dit...

em va agradar molt i em va sorprende.

molt bona elecció!

MissScissorhands ha dit...

En acabar la pel·lícula en vaig quedar en plan "Uau!".
Això es el que descriu tot, perquè va ser genial :D

Laura

Dora ha dit...

Tota la pel·lícula transcorre en un espai tancat, una habitació. Tanmateix, l'espectador no se sent angoixat. Això prova que el guió és molt bo.