Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

18 d’octubre del 2010

La Maldición del Escorpión de Jade

Al Saló d'Actes del Jorge Juan, aquest divendres a les 18:00, projectarem aquest film dirigit, escrit i protagonitzat pel nostre estimat Woody Allen.

A continuació, el sinopsi:

Briggs (Woody Allen) és un maldestre investigador d'assegurances amb un gran èxit per les seves nombroses connexions i la capacitat de pensar com un criminal.
Però el seu treball no impressiona a Betty Ann Fitzgerald (Helen Hunt), una eficient experta en burilles que Briggs troba com una dóna amb punts de vista antiquats. El seu consell és generalment seguit però, pel fet que en secret està en una relació amb el seu cap, Chris Magruder (Donen Aykroyd), que constantment li assegura que seran lliures de perseguir la seva relació en públic una vegada que finalitzi el seu divorci amb la seva esposa.

Mentre assistia a un sopar amb alguns empleats, Fitzgerald i Briggs es diuen per un mag (David Ogden Stiers) per estar en el seu acte de hipnotisme. Usant les paraules "Madagascar" i "Constantinoble" en ells, respectivament, com a disparador per posar paraules a continuació, en un tràngol, els dos se'ls dóna el suggeriment que són acabats de casar que estan bojament enamorats abans de ser despertat. Quan Briggs torna a casa per la nit, rep una trucada del mag, que utilitza la paraula Brigg gallet per posar de nou en un tràngol i li ordena robar joies per a ell. Briggs no té records d'aquests crims després que ell es desperta i està decidit a posar-se a prova mitjançant la resolució dels crims. Comença a investigar Fitzgerald sobre la base del seu comportament sospitós (en realitat relacionat amb la seva relació amb Magruder) i es va colar a casa seva una nit. Allà, els testimonis que Magruder dir-li que s'ha reconciliat amb la seva dona i no tindrà un divorci. Quan se'n va, Fitzgerald es converteix en estat d'embriaguesa en un atac de depressió i tracta de saltar d'una finestra. Briggs, la deté i passa la nit de manteniment de la seva activitat destructiva dels altres si.

Finalment, les investigacions comencen a recollir evidències que apunten a Briggs, que condueixi al seu arrest. Se les arregla per escapar al seu lloc de Fitzgerald, on a contracor l'amaga. Pensant que Briggs ja no està disponible, el mag comença a cridar a Fitzgerald, amb la seva paraula d'activació de "Madagascar" per posar-la en un estat hipnòtic i reprendre robar per a ell. També es fa evident que el suggeriment subliminal que en l'amor s'ha mantingut, com Fitzgerald i Briggs seguir actuant per part dels recent casats entre si, mentre que altres hipnotitzat. Això porta diversos co-Brigg dels treballadors a recordar l'hipnotisme inicial i adonar-se que és la causa dels robatoris. Alliberen Briggs de la paraula gallet i al recordar tot, es precipita al lloc on l'encara hipnotitzat Fitzgerald és el lliurament de les joies per al mag. Briggs es descobreix i es manté a punta de pistola, però es dedueix que un delinqüent d'estar per casa com el mag no tindria el valor per fer una cosa tan dràstic com l'assassinat. El mag intenta córrer, però és capturat per la policia poc després.

Si vols saber com acaba aquesta trepidant història, no et perdis la pel·lícula!!!

La presentació serà realitzada per Júlia Sánchez.

Finalment, una de les escenes més interessants de la pel·lícula:

8 comentaris:

Dora ha dit...

Sr. Lluc, crec que contes massa detalls de l'argument!!!

patra ha dit...

¿os podeis creer que nunca he visto una peli de woody Allen?
la que quiero ver fervientemente es la de Manhatan... pero esta pinta bien

Sr. Lluc ha dit...

Bé, si que es cert. Intentaré que aquest error no torne a passar.

De moment corregiré l'article d'aquesta setmana...

patra ha dit...

a sido genial!! me ha encantado! jo! quiero ver más pelis de Wody Allen!

MissScissorhands ha dit...

Va ser fantàstica *-*
Els diàlegs son genials, aquest home es un geni!

Laura.

Sr. Lluc ha dit...

a mi també em va agradar molt!!!
em vaig riure molt i la interpretació de la actriu que feia de la sra. fitzgerald em va encantar!!!

novesflors ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Dora ha dit...

I a mi. Les pel·lícules de Woody Allen sempre es fan de bon veure.
I la de la setmana que ve no ens la podem perdre. Fantàstica.