Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

18 de desembre de 2007

Fent comptes


Aprofitem el període de vacances blocaires per a fer balanç dels tres primers mesos de funcionament. Com sabeu el bloc va començar a funcionar el 12 de setembre, i des d’aleshores hem rebut 1600 visites. Algú farà la maldat de comentar allò de “sempre som els mateixos”, doncs clar! O és que penseu que els lectors de l’ABC visiten El País només per ampliar el nombre de visites?
Si voleu, però, podem concretar: d’aquestes 1600 “visites”, 518 se n’han fet des d’adreces IP diferents, la qual cosa vol dir que des de 518 ordinadors del món s’ha visitat la nostra pàgina. Des de l’estat Espanyol ens han visitat 297 vegades, 1296 des dels EUA, 16 des de la resta d’Europa, 2 des de Suècia, 1 des de la Gran Bretanya i algunes més des de llocs no identificats.
Tenim una mitja de 25 visites diàries, sobretot els dimecres, però el dia que més en vam tindre fou el 20 d’octubre amb 126 visites. Per mesos el tema queda més o menys com indica la taula si piqueu damunt (tenint en compte que setembre i desembre no són mesos complets):


La majoria de visites es produeixen des d’accessos directes (714), un altre gran nombre des d’algun motor de cerca (401) i altres des de l’apartat de novetats de la pàgina de l’IES (296). El bloc “La última sesión” ens ha tingut enllaçats i des de la seua pàgina també s’han produït algunes visites.

Som els primers que apareixem a Google si busqueu “cineclub bogart”, per davant de tota la resta de CineclubsBogarts del món mundial (amb o sense cometes), clar que si només posem “cineclub”, Google ens relega més de 300 posicions (ingrat!).

Doncs això és més o menys tot el que diuen les estadístiques. Només ens queda desitjar-vos BONES FESTES, que descanseu i disfruteu al mateix temps i que els Reis vinguen carregats!!!

Apa! I de regal una nadala diferent, que no s'hi diga...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

dels EUA???

flipa!!!

A.C.

Anònim ha dit...

Ala Dèlia como te lo curras :)

la mayoría de visitas desde EEUU?
que cosa más rara..

Felices fiestas :)

LG

Anònim ha dit...

jajaja
q currada
bueno pues que propose
una pelicula que vaig veure fa molt de temps i me va agradar molt
i la podrieu posar
es la de "la vida es bella"
estaria be que la posareunormal que la mayoria de visites
siguen de USA
ja que yo vinc tots els divendres desde els estats units per a vore la pelicula i com jo sempre em fique al flog pues de ahi ixen totes les visites de USA
xD
dew

PM

Anònim ha dit...

BONES FESTES!!

Jo vullc proposar una pel·lícula de Woody Allen que he vist aquestes vacances, es diu: "Sueños de un seductor"...
Em va agradar moltíssim i és molt graciosa...
A més, segur que agrada als que no els agrada Woody Allen...xDxD!!


Passeu les vacances que queden bé!!

JS

Anònim ha dit...

Per cert... QUIN ÈXIT!!

Es veritat això de la EUA??
No m'ho crec... xDxD!!

Anònim ha dit...

Heu de possar "Barrio" y "Krámpack"!!

Carlos Torres.

somebody ha dit...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀