Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

28 de novembre del 2016

A TARVÉS DE LA NOCHE

Resultat d'imatges de a traves de la nocheHem trigat molt pero per fi començem aquesta setmana la NOVA TEMPORADA DEL CINECLUBISME!!!!
I com començar sinò amb una sessió doble maracada per la figura del nostre estimat HUMBREY BOGART. Us proposem dos films de genere negre: A traves de la noche(all through the night 1941) i The long goodbye(1973).

         A traves de la noche es una de les perimeres pelicules que protagonitzà Humbrey Bogart que en aquesta època feia de secundari en diversos films.
Està dirgida per Vincent Sherman un director desconegut per molta gent que es dedicà com un bon artesà de l'ofici a pel·licules de tot tipus.
En aquest cas una cinta de suspens sobre un balaperduda jugador de Broadway que vol trobar l'assasí del senyor Miller un ancià pastisser. Els motius d'aquesta extranya mort i molts altres fets seran aclarats en una complexa trama.
A Bogart l'acompanyen en el repartiment l'alemany Conrad Veit(que va protagonitzar El gabinet del dr Caligari 1919) Kaaren Verme i Jane Darwell.

Si sou grans cinefils no us podeu perdre aquesta cita amb el seté art.Aquest DIVENDRES A LES 18:00.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina alegria que torne el cine al nostre institut!!!