Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

1 de març del 2016

DOS SEMANAS EN OTRA CIUDAD

Resultat d'imatges de dos semanas en otra ciudadDesprés del terror elegant del duo Tourneur-Lewton seguim amb un film també molt elegant que parla sobre el mon del cinema, tema utilitzat per una altra la pel·lícula que se li assimila molt Cautivos del mal. Ambdues cintes comparteixen (a mes de l'ambientació hollywoodiana) director(Vicente Minelli) i actor principal(Kirk Douglas).També tenen en comú que son melodrames sobre gent que es troba encallada en la seva vida.

       En aquest cas trobem la historia d'un actor (Douglas)que passa per  un moment de crisi personal. Després d'estar una temporada en un psiquiàtric torna a la seva ciutat, Roma perquè un director li ha ofert un paper per a en una pel·lícula que es rodarà a Cinecittà.
      És en aquesta ciutat on retrobarà la causant dels seus mals...


       El film ofereix una (com no)grandíssima interpretació d'un dels rostres mes celebres del cinema americà. Compta també amb secundaris de luxe com el carismàtic Edward G Robinson (que durant la seua època mes activa oferí multitud de papers de gàngster; participà a Perdición(1944) La dona del quadre(1944) Cayo Largo(1948) entre d'altres) i la actriu Cyd Charisse(Cantant sota la pluja(1952))
  
                No us perdeu la sessió d'aquest divendres que inaugurem especialment perquè...  
                      PER FI TENIM UN NOU PROJECTOR!!!  (ja era hora )