Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

10 de març de 2015

DUELO EN LA ALTA SIERRA

Comencem un nou cicle (el 4t d'aquest curs) en el qual revisarem l'obra del director Sam Peckinpah a traves de quatre de les seues obres.

Pekinpah (Fresno 1925-Ingrewood 1984) que fou anomenat el poeta de la violència, ja que en molts dels seus westerns(el seu gènere preferit) utilitzava la violència per a exposar i criticar una societat.(al igual que el director d'acció Sam Fuller).Es va convertir en un dels creadors del western modern sobretot amb la violenta i controvertida Grupo salvaje (que posarem posteriorment).


Aquesta setmana posarem el seu primer film mes conegut Duelo en la alta Sierra(1962) film en el ja es veuen trets de la seua obra posterior. Compta amb l'actuació de Randolph Scott(actor que anteriorment s'havia convertit en una de les figures mes importants del western) i Joel McCrea(actor que havia destacat amb cintes de sèrie B destacant a "Els viatges de Sullivan").
La pel·lícula narra l'historia de dos vells amics que s'associen per a escoltar una carrega d'or des de les mines de l'alta Sierra fins a un banc. Però un dels dos tindrà uns projectes mes ambiciosos.
  No us perdeu aquest meravellós western ,un dels primers treballs del director amb el que va demostrar ser un dels genis del cinema d'EUA dels anys 60.Us esperm!!!!