Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

2 de febrer del 2015

LA TUMBA DE LAS LUCIERNAGAS

Aquesta setmana comencem un nou cicle de pel·lícules(després de fer-li el nostre homenatge amb tres films a Lauren Bacall).
En aquest cas es tracta d'un cicle d'Anime (animació japonesa) gènere que s'ha posat últimament prou de moda. En aquest cas posarem dos films de Miyazaki i un film dolorós titulat La tumba de las luciernagas (que es el que es projectarà aquest divendres)


  La cinta parla amb gran mestria sobre com dos xiquets Seita i Setzuco fills d'un oficial de la marina japonesa veuen les seues vides alterades pels esdeveniments dels bombardejos ocorreguts durant la 2na Guerra Mundial.
El film ha aconseguit molt bones critiques per tot el mon com la Roger Ebert que digué que era: ""Una experiència emocional tan poderosa que força un replantejament de la animació (...)"


 El film de l'any 1988 està dirigit per l'animador dels estudis Ghilbi  Isao Takahata l'anterior director de series d'animació infantil com Heidi o Marco.
   No us perdeu aquesta emotiva i llagrimosa historia que serà presentada per la companya Marta Valero al saló  d'actes del nostre  institut i amb la qual iniciarem el cicle d'Anime. Us esperem!