Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

27 de març del 2014

Master and comander



Aquest divendres el cineclub us proposa una pel·lícula totalment diferent. Es tracta de Master and comander:A l'altre costat del món(2003).
    
  Aquest film d'aventures marines i acció ens trasllada al 1805 durant les guerres Napoleòniques quan Bonaparte està  conquerit Europa. No obstant això els britànics es resisteixen per ser la potència naval mes gran del món.
   Per això la mar es converteix en un estratègic camp de batalla. En l' Atlàntico,"el Surprise", capitanejat per Jack Aubrey (Russel Crowe), és atacat  por un vaixell de guerra francès. A pesar dels incidents aquest decideix  navegar a través de dos mares per a capturar l' enemic.


 Entre els figurants d'aquesta cinta destaquen  el director australià  Peter Weir conegut per films realitzats als EEUU com Único testigo(1985),El club dels poetes morts(1989) o El show de Truman(1997)(que ja hem posat ací),encara que també dirigí al seu país natal:Picnic en Hanging Rock (1975),Gallipoli (1981) o El año que vivimos peligrosamente (1983).
Cal destacar també als actors Russel Crowe(L.A. Confidential, Una ment meravellosa, els miserables )Paul Vettany(Dogville) i James d'Arcy(Hitchcock).
No us perdeu aquesta emocionant pel·lícula! Serà presentada per Oscar Moreno.