Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

12 de febrer de 2013

Tiempos modernos

Després de tindre-la pendent d'emissió durant molts mesos, us presentem com a pròxima pel·lícula del divendres 15 de febrer la mítica Modern Times:

Tiempos Modernos es tracta d'un film mut de l'any 1936 dirigit, escrit i amb banda sonora de Charles Chaplin. Entre el seu repartiment destaca el propi Chaplin, Paulette Goddard, Henry Bergman o Chester Conklin, entre molts d'altres.

Aquesta comèdia satírica, a més de drama social, es considerada una autèntic film de culte considerat un dels 100 millors de tota la història, sent fins i tot el 1989 acollida dins del Registre Nacional del Cinema dels Estats Units. Fou considerada com a obra d'art pels filòsofs Sartre i Simone de Beauvoir.

Si vols saber-ne més, ací tens la sinopsi i el tràiler. No falteu!!!

Extenuat pel frenètic ritme de la cadena de muntatge, un obrer metal·lúrgic acaba perdent la raó. Després de recuperar en un hospital, ix i és empresonat per participar en una manifestació en què es trobava per casualitat. A la presó, també sense pretendre-ho, ajuda a controlar un motí, gràcies a la qual cosa queda en llibertat. Una vegada fora, reprèn la lluita per la supervivència en companyia d'una jove òrfena a la que coneix al carrer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

just stopping by to say hi