Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

12 de desembre de 2011

Días de radio

Per a tancar el primer trimestre cinemàtic, i per descomptat, desitja-vos un bon Nadal, estrenarem una gran pel·lícula del nostre benvolgut Woody Allen: Días de radio.


Estrenada el 1987, amb guió del propi Allen, compta amb l'actuació entre d'altres de Mia Farrow, Michael Tucker o Julie Kavner . Tingué poca repercusió en quant als premis (guanyà alguns BAFTA) però no per això hem de despreciar-la.


Si vols saber més, ací tens la sinopsi i el tràiler:


El narrador (Woody Allen) ens diu com la ràdio va influir en la seua infantesa en els dies previs a la televisió. Allen ens narra les històries de la seua joventut, encara que mai és vist pel públic. El jove Allen és retratat a la pantalla per Seth Green com "Joe". A la ciutat de Nova York de la seva joventut (a la dècada de 1930) en un terrat amb vistes a Times Square a la vigília d'Any Nou. Amb aquest conte de majoria d'edat es barreja les experiències del narrador amb els seus records i anècdotes, la inserció dels seus records de les llegendes urbanes de la ràdio estrelles, i se li diu en constant canvi punts de la trama i vinyetes.
Tot i que el narrador jueu-americà de la família viu modestament al Queens, barri novaiorquès de Rockaway Beach, a cada membre en un moment de la pel · lícula es troba a la ràdio mostra una fuita de la realitat a través de les xafarderies de les celebritats, llegendes de l'esport dels dies de joc mostra, i cantants, amb la majoria de les històries que tenen lloc en l'ostentació i el glamour de Manhattan. Per al narrador, l'aventura d'acció es mostra a la ràdio (un d'ells basat en l'ombra) l'inspiren, com somiant amb la compra d'un anell descodificador secret, un professor substitut atractiu que té un secret escandalós, estrelles de cinema (que poden o no ser el més honest que apareixen), i la Segona Guerra Mundial.Mentrestant, diverses històries paral·leles es conten, com la d'una aspirant a estrella de ràdio anomenada Sally White (Mia Farrow), el narrador de la tia Bea (Dianne Wiest) i la seua recerca de l'amor, i durant la meitat de la pel·lícula, a la ràdio s'explica una història tràgica sobre una xiqueta anomenada Polly Phelps, que cau en un pou prop de Stroudsburg, Pennsylvania. Es converteix en una història nacional, però per desgràcia la menuda Polly no sobreviu.


Ens despedim fins gener, esperem tornar a veure-vos ja que us tenim preparada una sorpresa musical per a l'opertura del 2n trimestre...
BON NADAL A TOTS!!!

2 comentaris:

WOODY ALLEN ha dit...

LA MILLOR PEL.LÌCULA QUE PODRIEN HAVER POSAT PER ACABAR EL TRIMÈSTRE

Sr. Lluc ha dit...

molt bona!!!