Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

27 de gener de 2010

Bonnie & Clyde


Bonnie and Clyde és una pel lícula nord-americana de 1967, del gènere cinema de gàngsters, dirigida per Arthur Penn, protagonitzada per Warren Beatty, Faye Dunaway, Gene Hackman, Gene Wilder i Michael J. Pollard en els papers principals. Guanyadora de dos premis Oscar, a la millor actriu secundària (Estelle Parsons), ia la millor fotografia (Burnett Guffey), i nominada a vuit premis Oscar més. Guanyadora de dos premis BAFTA, (Faye Dunaway) i (Michael J. Pollard) i diversos altres importants premis i nominacions.

La pel lícula narra la vida de dos atracadors, Bonnie Parker i Clyde Barrow, que s'enamoren i recorren el Mig Oest, Oest i Sud dels Estats Units deixant darrera seu un rastre de morts i delictes, portant de cap a la policia nord-americana.

Clyde Barrow (Warren Beatty), un atracador de bancs i negocis d'estar per casa, ha sortit de presó. En ple període de la Gran Depressió dels anys 30 torna a assaltar bancs. Coneix Bonnie Parker (Faye Dunaway), una noia de poble que se sent avorrida i que decideix acompanyar-lo.

Mentre d'una banda desenvolupen sentiments, junts protagonitzen una escalada d'atracaments i crims cada vegada més brutals, deixant en les seves fugides rere seu una estela de violència i de sang.
Una petita mostra de la pel·lícula: