Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

15 de febrer de 2009

Fúria de TitanesAquesta setmana contem en el Bogart amb la magnífica presentació de la nostra professora de grec, Pilar Calderón.

Fúria de titanes és una pel·lícula de 1981 dirigida per Desmond Davis. La pel·lícula comença amb Dánae, la filla de Acrisio (rei de Argos) i el seu nadó, qui són llançats al mar en una caixa ja que el rei va escoltar en una profecia que uneixo dels seus néts li assassinaria en el futur. Per a evitar-lo, llança a mare i fill a les profunditats de l'oceà, de les quals són salvats per Zeus, qui sempre va estar enamorat d'aquella dona i és el pare del nen. En venjança, Zeus li exigeix a Posidó que alliberi a la bèstia cridada Kraken perquè destrueixi tota la ciutat de Argos. El nen és anomenat Perseo.

La pel·lícula continua relatant les aventures del jove en les seves batalles amb Calibos, escorpins gegants, un gos de dos caps, la gorgona Medusa i el tità cridat Kraken, un monstre marí.

6 comentaris:

cineclub ha dit...

PER FAVOR, SI DEIXEU UN MISSATGE POSEU EL VOSTRE NOM. DEL CAS CONTRARI ES CENSURARAN ELS POSTS ANÒNIMS.

ATENTAMENT, EL Cineclub Bogart

Dèlia ha dit...

Ja veig que el bloc va sofrint modificacions, una foto xulíssima. Bé està. Només un apunt (perdoneu que mai no puga deixar de fer de profe), podríeu fer-la una mica més curta per baix i així no ocuparia tota la pantalla quan s'obri la pàgina.
Ens veiem prompte.

Anònim ha dit...

Jo crec que la foto està bé com està, no més curta, ara està genial.

S.E.

Carlos Torres ha dit...

eh, el 26 hi ha bogart?

mena i jo el dia 6 de març no hi podem anar perque tenim examen de quimica amb villada a eixa hora!


quan he de presentar báilame el agua?

Joaquín ha dit...

Buenas a todos, yo fui las dos ultimas veces y si ponen buenas peliculas lo hare de vez en cuando, a todo esto, el año pasado eran 3 euros ¿este año cuanto es? que me siento un poco intruso cuando me colo.

Saludos

somebody ha dit...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀