Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

8 de desembre de 2008

La semilla del diablo


Basada en l'avui considerada clàssica novel·la d'Ira Levin, la trama gira entorn de Rosemary Woodhouse (Mia Farrow), una jove mestressa, esposa de l'actor de teatre Guy Woodhouse (John Cassavetes). La parella s'instal·la en un apartament en la cèlebre casa Bramford, un antic edifici d'apartaments en Manhattan amb una llegenda una miqueta sòrdida, a causa de les sinistres reputacions d'alguns antics residents.

Rosemary és una dona jove i alegre, totalment dedicada a la seva llar i al seu marit, amb qui anhela tenir un bebè. Guy, per la seva banda, desitja aconseguir la fama. Per circumstàncies accidentades, els Woodhouse traven amistat amb Roman (Sidney Blackmer) i Minnie (Ruth Gordon) Castevet, un matrimoni d'edat avançada, que viuen en el mateix pis i es converteixen en una espècie de "pares" substituts del jove matrimoni. Al poc temps, Guy accedeix que intentin tenir el fill tan desitjat i planegen la data ideal perquè Rosemary quedi embarassada. Aquesta nit, Rosemary té al·lucinacions i malsons, en les quals és aparentment violada per un ens inhumà.

A partir d'aquest moment, la història es desenvolupa a poc a poc, igual que l'embaràs del personatge i juga amb els seus temors: per què és que té greus molèsties al principi de l'embaràs? Què hi ha darrere de tantes atencions per part dels Castevet i els seus amics? Per què de cop i volta la carrera de Guy semblés desenganxar tan ràpid? Eventualment, Rosemary descobreix que els seus adorables veïns del costat, són adoradors de Satanàs i que en els seus rituals de màgia negra, s'utilitza sang de bebè. Serà que Guy ha pactat amb ells? Els va oferir el bebè? O per ventura tot sigui només la seva imaginació... està pertorbada? O serà tot una conspiració entorn d'alguna cosa encara molt pitjor...?

Aquesta setmana no deixem cap escena de la pel·lícula perquè vingueu a vore-la!