Benvingut al bloc del cineclub de l'IES Jorge Juan d'Alacant.
Cada divendres, a les 18:00, al Saló d'Actes, podràs gaudir d'una nova pel·lícula.
Preguem als espectadors que ens segueixen cada setmana que siguen puntuals!!!


Normes del bloc

Pots comentar els nostres articles sempre que t'identifiques amb un nom real.

11 de febrer de 2008

Prejudicis, però de bon rotllo

Hi havia fet un comentari però m’ha quedat massa llarg, així que (aprofitant que esta setmana no hi ha pel·lícula) m’he estimat més fer una entrada per tractar de tancar alguns punts que van despertar controvèrsia durant la setmana passada.

Si voleu proposar pel·lícules, ja sabeu què heu de fer. Hi ha una comissió de la qual podeu formar part. Clar que això comporta una responsabilitat i una faena que no tothom està disposat a afrontar. Queixar-nos sí, però treballar no. Ai...

- Llegiu llibres a classe per petició popular, o el professorat fa una tria prèvia del que és més bàsic?

- Apreneu continguts de matemàtiques per petició popular, o hi ha gent que s’encarrega de programar-los?

- Decidiu per petició popular quines espècies naturals són les que heu de conéixer o ja estan destriades?

- Seleccioneu per petició popular els fets històrics que us semblen més interessants, o els heu de conéixer tots per a poder ser crítics?

Doncs amb les pel·lícules igual, xiquets. Recordeu que el Cineclub és una activitat extraescolar que organitza el professorat, i com totes les extraescolars és el professorat qui tria els continguts: per coneixement, per pedagogia i perquè per una qüestió d’edat ha vist més pel·lícules que l’alumnat i en té una visió més àmplia. Els professors estem per a guiar-vos en la vostra etapa d’aprenentatge, o és que se us ha oblidat?

La qual cosa no treu que s’escolte la comissió i que s’intente incloure el material que es considera interessant. 6 de les 13 pel·lícules passades han estat proposades per l’alumnat. No us sembla un bon percentatge?

Ja sabeu, aquells que em patiu a classe, com m’agrada fer-vos polemitzar, que poseu damunt la taula totes les parts d’un conflicte i que us queixeu quan no hi esteu d’acord amb un fet en concret. Però hi ha maneres i s’ha d’acceptar la decisió majoritària o el pacte final entre les parts.

En diverses reunions de la setmana passada ja s’hi va pactar un nou pla de treball que es durà endavant a partir de la setmana que ve (torne a repetir que esta setmana no hi ha cinema). Nosaltres, de la nostra banda, acceptem que potser hem comés alguns erros i treballem per a solventar-los. Què més s'ha de parlar si ja hem quedat d'acord?

Així que s’ha acabat el boikot a les pel·lícules que desconeixeu (perquè cap dels boikotejadors havia vist la pel·lícula), accepteu que els clàssics són imprescindibles per a formar-se una opinió pròpia i sobretot veniu al cine (la pròxima serà La cena de los idiotas) deixant de banda, d’una vegada per totes, els prejudicis: al cinema i a la vida (d’això se’n diu maduresa).

Dèlia

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Imprescindible


L.O.

Anònim ha dit...

Dèlia..!!!

eres la nostra guia!!!

A.C.

gian ha dit...

Hola:
navegando por la red he visto tu blog, me he parado para descansar y lo he explorado, me gusta mucho. Ahora continuo mi viaje. Cuando quieras ven a ver mi blog.
Ciao.

Anònim ha dit...

Mare meua quin discurs!!

xD

Anònim ha dit...

Mare meua quin discurs!!

xD

Equipo "Los Ajos Quemados" ha dit...

¿Eligen los profesores de lengua el contenido de la asignatura de matemáticas? ¿viceversa?

¿Entonces por qué eligen las películas profesores que no tienen nada que ver con la comunicación audiovisual?

El criterio no lo da la edad y las decisiones no son tan adecuadas a todos cuando no se cuenta con la opinión de todos.

¿Elegimos a nuestros gobernantes a petición popular o nos dejamos guiar por un lider autoproclamado?

Un saludo afectuoso.

Alicia M.C.

Anònim ha dit...

me parto xDDD

Anònim ha dit...

Així s'aprèn...!


Crec que deuria ser hora de ficar els noms de la gent que signa i deixar-nos d'inicials.

(potser m'he equivocat en la perífrasi, disculpeu les molesties)

Clara Sendra

somebody ha dit...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀